20150610

EBAY WEDNESDAY: LITTLE BLACK DRESS WITH A CROSSED NECKLINE


I bought the dress through this link: CLICK!. I paid $6.56 with $0.80 shipping costs.

SIZE
I got the dress in a size M and it fits like a S/M. I normally wear a size S in dresses, but the dress actually fits me well! I could have bought a size S though.


MATERIAL
The advertisement says the material of the dress is chiffon. It's not the chiffon-fabric they use for blouses. Luckily, because than you could see through the whole dress! The dress isn't see through. Allthough, it is possible that it's see through when in sunlight.


QUALITY
When the dress came in the mail, there were a few loose ends (as you can see in the first picture) I had to cut off. The fabric however is beautiful and flowy and in the back there is a little zipper. In the pictures I'm wearing the dress without a bra. I do recommend something like nipple stickers or a adhesive bra, because it could be see through in sunlight. You also have to check once in a while if the dress is still in place ;-).

What do you think of this dress? And what occassion would you wear it to? 

__________


Ik heb de jurk via deze link gekocht: CLICK  en ik heb er $6.56 voor betaald en nog $0.80 aan verzendkosten.

MAAT
Ik heb de jurk in een maat M besteld en zo valt hij ook ongeveer, denk meer als een S/M. Zelf heb ik een maat S in jurkjes. De jurk bij mij gewoon goed. Ik had wel een S kunnen bestellen.

MATERIAAL
In de advertentie staat dat het materiaal van de jurk chiffon is. Het is echter niet het soort chiffon-stof waar blouses van gemaakt zijn. Gelukkig maar, anders zou de jurk wel erg doorschijnen! De jurk is niet te doorzichtig. Echter kan hij in het zonlicht een beetje doorschijnen.
 

KWALITEIT
Toen ik de jurk binnen kreeg, zaten er een hoop draadjes aan (zoals je kunt zien op de eerste foto). Deze kun je gelukkig makkelijk wegknippen. De stof is mooi en achterin zit een ritsje. Op de foto's heb ik de jurk aan zonder bh eronder. Ik raad echter aan toch tepelstickers of een plakbh eronder aan te doen, aangezien hij in het licht een beetje door kan schijnen! Voor de rest gewoon in de gaten houden dat de jurk niet verschuift ;-).

Wat vind jij van deze jurk? En wanneer zou jij hem dragen? xx


2 comments:

  1. HAWT dress! gotta love ebay steals <3
    xx http://1finedai.blogspot.com/

    ReplyDelete